Over de crowdfunding 

De link naar de pagina: Boek Brabantse Volksverhalen door Brabantseverhalen – voordekunst

De crowdfunding voor het boek Brabantse Volksverhalen start op 25 mei via stichting Voordekunst. Wij vinden het enorm spannend en hebben er heel veel zin in! 

Crowdfunding is DE manier om het boek te laten bestaan. We leggen als het ware met de ´crowd´, dus allemaal samen, een bedrag in. Van dat bedrag kunnen de eerste duizend boeken gedrukt worden en worden verder alle kosten gedekt die daarbij komen kijken. In ruil voor jouw donatie ontvang jij dus gewoon het boek en wij zorgen ervoor dat het voor de feestdagen op je deurmat ligt, zodat je het mooi cadeau kunt geven aan jezelf of aan een bijzonder iemand. 

Wij maken tijdens de crowdfunding zelf nog geen winst, de crowdfunding is er alleen zodat het boek in de winkels komt te liggen.

Samen zorgen we er dus voor dat de Brabantse verhalen kunnen blijven bestaan en kunnen worden voorzien van prachtige illustraties van Melanie Drent. 

Wat we nodig hebben is een fors bedrag en het boek kan er pas komen als dat doelbedrag behaald wordt. Laten we het niet hopen, maar het kan zo zijn dat we het bedrag niet halen. Mocht het zo zijn dat dat gebeurt, dan krijg jij via stichting Voordekunst je geld gewoon terug.  

Bij deze de link naar het platform waar je kunt doneren: Boek Brabantse Volksverhalen door Brabantseverhalen – voordekunst